HIGH-TEACONCERT YOUNG PIANO MASTERS IN d’ ENGELENBURGH
Zondag, 31 Juli 2016, 14:15
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooie combinatie van piano en viool

HIGH-TEACONCERT YOUNG PIANO MASTERS IN d’ ENGELENBURGH

 

Op zondag 31 juli geven pianist Ivan Pavlov en violist Renán Zelada een concert in d’Engelenburgh. De twee jonge maestro’s bieden een prachtig programma met werken van Beethoven, Pärt, Ravel, Schubert, Brahms, Schumann en Dietrich. De basbariton Ronald Willemsen levert een vocale bijdrage.

 

In maart 2016 werd d’Engelenburgh aan de Molenstraat in Fijnaart een locatie voor de Young Piano Masters Society, een stichting die jonge talentvolle pianisten begeleidt in hun carrière. Jonge toppianisten – stuk voor stuk concourswinnaars – komen hierdoor naar Fijnaart voor een exclusief concert.

De sfeervolle en intieme ambiance van het gerestaureerde rijksmonument is een prachtige gelegenheid om de muziek van nabij te ervaren.

 

Renán Zelada (Venezuela 1993) won in 2015 de tweede prijs van het Prinses Christina Compositie Concours. Hij studeerde ondermeer bij Zygmunt Krauze.

De Bulgaarse pianist Ivan Pavlov haalde op 17 juni jl. zijn Masters Degree aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Ivan ontving een mooie waardering van de vakjury.

 

reserveren

 

Het concert in d’Engelenburgh (Molenstraat 24 in Fijnaart) op 31 juli begint om 14.15 uur. De toegang bedraagt € 12,50 inclusief high-tea. Reserveren is noodzakelijk: 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie d'Engelenburg Molenstraat 24 4793 EG Fijnaart