INFORMATIEBIJEENKOMST START LEESGROEP HALSTEREN
Woensdag, 26 April 2017, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Bij de Bibliotheek Het Markiezaat in Halsteren is op woensdag 26 april een informatiebijeenkomst over de oprichting van een leesgroep Nederlandse en vertaalde literatuur. Leidraad is een lijst van moderne en klassieke literatuur die is opgesteld door deskundigen.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek. Senia-leesgroepen lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl. 

Belangstellenden zijn op 26 april welkom bij Bibliotheek Het Markiezaat, Dorpsstraat 69, Halsteren. Aanvang 14.00 uur. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in een nieuwe leesgroep willen stappen. Aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie de Bibliotheek Halsteren Dorpsstraat 69 4661HM HALSTEREN