Kom naar het OPEN PODIUM
Vrijdag, 26 Mei 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steun ons via de Rabobank Clubkascampagne

Heeft u erg in de Rabobank Clubkascampagne? Wij zijn een van de genomineerden en u kunt op ons stemmen. Stichting d’Engelenburgh krijgt dan een sponsorbedrag van de bank voor culturele activiteiten. Steunt u ons?

Rekeninghouders hebben een code ontvangen om te stemmen. Hiermee bepaalt u de hoogte van de bijdrage. Tot dinsdag 18 april kunt u via een stemsite uw stem uitbrengen op de verenigingen / stichtingen die u een warm hart toedraagt. Ieder heeft vijf stemmen, daarvan mogen twee stemmen op dezelfde vereniging worden uitgebracht.

Stichting d’Engelenburgh is al ruim twee jaar bezig om cultuur (muziek, literatuur, kunst) dichterbij te brengen. Regelmatig worden muziekmiddagen georganiseerd, vertelmiddagen en exposities. Het pand is een locatie voor de Young Piano Masters Society. Sinds kort is er ook een open podium. Niet voor niets werd de stichting vorig jaar genomineerd voor de Cultuurprijs Moerdijk.

 

In het statige pand in Fijnaart, ooit de roomskatholieke pastorie, bieden wij u een sfeervol en gastvrij onthaal. Omdat de stichting zonder subsidie activiteiten organiseert, is de bijdrage uit de clubkascampagne meer dan welkom.

Locatie d'Engelenburg Molenstraat 24 4793 EG Fijnaart