F!TFABRIEK SPRINGKUSSENDORP
Woensdag, 21 Juni 2017, 13:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op woensdag 21 juni organiseert de F!TFabriek de tweede editie van het Springkussendorp in Bergen op Zoom. De springkussens zijn deze editie te vinden op het evenemententerrein van de Boulevard. Met nieuwe, exclusieve springkussens is het springkussendorp van dit jaar nog uitdagender gemaakt. 

Het Springkussendorp is op het evenemententerrein van de Boulevard met zo’n acht springkussens en is geopend tussen 13:00 / 17:00 uur. Het Springkussendorp is een gratis en openevenement voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Het Springkussendorp wordt georganiseerd om kinderen op een speelse wijze, kennis te laten maken met sporten en bewegen. Op deze manier willen we de doelgroep enthousiast maken en zo laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen nou eigenlijk wel niet is. Er zijn meerdere manieren om aan de 30 minuten beweegnorm te komen per dag. Door te variëren in verschillende sport en spel-evenementen worden er verschillende ‘type kinderen’ getriggerd deel te nemen aan de activiteiten. 

De kracht van het Springkussendorp
De doelgroep van het springkussendorp is alle basisschoolleerlingen vanaf groep 3 tot en met 8. Om deze doelgroep actief te krijgen bieden wij een actief en breed sportprogramma aan. Om te kunnen deelnemen op het Springkussendorp kun je jezelf ter plekke inschrijven. Wat heb je daarvoor nodig? Voor de veiligheid vragen wij de gegevens van de ouder/verzorger die bereikbaar is die middag. De springkussen betreden is op eigen risico, uiteraard is er voldoende EHBO aanwezig. 

Datum: 21 juni 2017
Tijd: 13:00 t/m 17:00 uur
Locatie: Evenemententerrein Boulevard Noord
Toegangsprijs: Gratis
Organisator: F!TFabriek
Leeftijd: Groep 3 t/m groep 8

Locatie Evenemententerrein Boulevard Noord De Boulevard Noord 6 4617HD BERGEN OP ZOOM