Ouder Kind Yoga in de natuur 4-8 jaar
Zondag, 25 Juni 2017, 10:00 - 11:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel, tv en tablet uit. Even echt alle aandacht voor elkaar! 
Samen met je zoon of dochter heerlijk ontspannen en plezier maken in de natuur te Bergen op Zoom. In de les kun je deelnemen aan Hatha yogahoudingen, creatieve opdrachten, motoriek- en concentratiespelletjes, zang en mindfulness. Maar niets moet. Jij kiest wat fijn voelt voor jou op dat moment. Yoga is grenzen verkennen en aangeven. Iedereen kan meedoen: stijf of lenig, druk of stil, ervaren of onervaren. Jij mag zijn wie jij bent! Yoga geeft je nieuwe energie en maakt los wat vast zit. Zo ga je samen met je kind relaxed de zomer in! 

! Let op: er zijn deze ochtend 2 lessen gebaseerd op leeftijd van je kind. Dit om de uitdaging voor elk kind passend te maken bij zijn lichamelijke en mentale ontwikkeling. De les voor kinderen van 9-13 jaar is van 11.30-12.30 uur. (zie daarvoor het andere evenement) De tijden in dit evenement zijn voor kids van 4-8 jaar. 
De lessen zijn na elkaar. Tip: als ouder(s) kunt u elkaar mogelijk afwisselen en even koffiedrinken of brunchen bij Stay Ok of een boswandeling maken.

De prijs is 13,00 voor 1 ouder en 1 kind samen. Wilt u als ouder meer dan 1 kind meenemen in 1 les? Informeer even naar de mogelijkheden. 
Vooraf opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Facebook chat ivm voldoende plaats. De exacte locatie krijgt u dan te horen. Yogamatten zijn aanwezig.

Locatie Kapittelstraat 31, 4614 EK Bergen op Zoom,