Quantum Light Breath in Roosendaal
Donderdag, 29 Juni 2017, 20:00 - 21:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Quantum Light Breath is een dynamische ademmeditatie van een uur die je liggend doet. Je ademt vol en diep op inspirerende muziek en hierdoor ga je een intens meditatieproces in. Het zuivert je lichaam, geest en ziel en weekt oude woede, angsten, verdriet en oud zeer los zodat het naar buiten kan komen. Je pure levensenergie komt weer vrij en de ademhaling zorgt ervoor dat je in het hier en nu blijft. 

Verwacht diepe en krachtige veranderingen. De Quantum Light Breath zal onzuiverheden en gifstoffen uit de verschillende lagen van je wezen opruimen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Probeer het eens en laat je verrassen, de ervaring leert ons dat als je het eenmaal hebt ervaren dat je blijft terugkomen. Wij (Wim en Marjan) hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van de Quantum Light Breath in diverse landen, daardoor kun je je veilig voelen om je helemaal over te geven aan het proces.

Let op The Soulcircle zit vanaf 1 maart op een nieuwe locatie! Parkeer op het terrein om de buurt niet tot overlast te zijn.

Kosten :15 euro pp

Geef je op in dit bericht of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., natuurlijk kun je ook bellen voor meer info 06-33104391

Matrasjes en dekentjes zijn aanwezig. Neem een flesje water mee.

(de Quantum light breath is niet geschikt voor mensen die last hebben van psychoses, bij zwangerschap en ook niet voor jongeren onder de 18)

Locatie The Soulcircle Damastberg 110, 4708 DE Roosendaal