Opleiding Intakecentralist Politie (voor brandweercentralisten)
Woensdag, 01 November 2017, 09:00 - 12:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben binnen onze Highcare Academy een verkorte opleiding voor branweercentralisten ontwikkeld. Na deze verkorte opleiding ben je als brandweercentralist inzetbaar als intakecentralist op de politie meldkamer (O.C.)

De verkorte opleiding bestaat uit 2 dagen theorie, 2 dagen praktijk training en aansluitend coaching op de werkvloer. Na deze opleiding is er een examenmoment, krijg je als deelnemer een certificaat en kun je ingezet worden als intakcentralist binnen de Operationele Centra van de politie in de 10 eenheden van de Nationale Politie.

Vanaf 15 mei gaat deze opleiding van start, deze loopt de hele zomer door. Je kunt je inschrijven voor verschillende opleidingsdagen. Eerst volg je 2 dagen theorie, daarna 2 dagen praktijk. Voor beide onderdelen dien je eerst dag 1 te volgen en hierna dag 2. Je kunt zelf kiezen welke data. 

Hiervoor is gekozen om jou als centralist de ruimte te geven i.v.m. een rooster die je al hebt binnen je eigen meldkamer. De theorie dagen worden gegeven in de instructie ruimte van de Highcare Academy in Roosendaal en de praktijkdagen worden verzorgd op het Operationeel Centrum van de eenheid Den Haag.

Ben je brandweercentralist en heb je interesse? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-0237080

Locatie Highcare Burgerhoutsestraat 19, 4701EK Roosendaal