Afscheid van een A Capella sensatie
Woensdag, 04 April 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit concert wordt verplaatst omdat één van de muzikanten ziek is. We zijn nog bezig met het prikken van een nieuwe datum. Heb je kaarten? Dan krijg je zo spoedig mogelijk bericht over hoe en wat.

prijs = inclusief consumptie

The lion sleeps tonight 
Na 35 jaar maken The Nylons een swingende farewell tour. Grijp nu dus je kans om deze a capella sensatie uit Canada live mee te maken. 
Nog één keer ‘The lion sleeps tonight’. Nog één keer ‘Up the ladder to the roof’, hits waarmee het viertal het a capella genre begin jaren ’80 op de kaart zette. Puur met hun stemgeluid overweldigen de vier mannen elk publiek (je gaat vanzelf meedoen). The Nylons weten klassiekers uit jazz, gospel, pop en soul een totaal nieuw geluid te geven. 17 albums maakte de formatie en de zangers sleepten tal van nominaties en prijzen in de wacht, waaronder 7 gouden en platina platen. De verbluffende harmonieën, de energie en de dynamiek van hun optredens zijn legendarisch. Aan die hartverwarmende live optredens komt met de komende farewell tour een eind. Maar wel in stijl. Om met de woorden van ‘founding father’ Claude Morrison te spreken: “We will go out with a bang!”

www.thenylons.com 

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT BERGEN OP ZOOM