T-Sessie geeft muzikanten een podium

Muzikanten herkennen het vast; je wilt graag een keer op het podium staan, maar je hebt geen band of er is nog geen mogelijkheid tot optreden geweest. T-Sessie geeft uitkomst. T-Sessie is de jamsessie van Gebouw-T, waar elke muzikant welkom is om op het podium mee te komen spelen.

De T-Sessie vindt één keer per maand op een zondagmiddag plaats in Gebouw-T. De eerstvolgende T-Sessie staat gepland op 21 oktober. Alle muzikanten zijn van harte welkom, enige ervaring is handig maar hoeft niet. Op de website van Gebouw-T staat aangegeven welke liedjes gespeeld worden, zodat er eventueel alvast geoefend kan worden. De leiding van de T-Sessie is in handen van Kai Liem en Steven Dietvorst. Elke sessie is een begeleidingsband aanwezig, die onder andere bestaat uit muzikanten van Flat Out en The Very Next.

Via de site van Gebouw-T kunnen muzikanten zich aanmelden voor de T-Sessie. Uiteraard is iedereen ook van harte welkom om te komen kijken, het bezoeken van de T-Sessie is gratis. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl.