Hoe zou de muziek van 3FM DJ Paul Rabbering smaken? Gebouw T brengt 2 november... 

Op vrijdag 2 november vindt het zintuigprikkelende muziekevenement ‘Senself’ plaats in Bergen op Zoom. Tussen 20.00 uur en 02.30 uur nemen o.a. Paul Rabbering bekend van 3FM en DJ BIGGI plaats achter de draaitafels van Gebouw-T waar zij worden bijgestaan door Irene de Vocht on Sax. Daarnaast zijn DJ Mick en de Record Players aanwezig namens ‘Smaakvol’.

Op het zintuigprikkelende muziekevenement Senself kan het publiek tussen 22.00 uur en 00.00 uur de muziek van 3FM DJ Paul Rabbering niet alleen horen, maar ook zien, voelen, proeven en ruiken. Daarnaast zijn ook de beats van DJ BIGGI, DJ Tranceformer, DJ Mick en de Record Players te beleven met alle zintuigen. De VJ’s PixyBox en VJ Conjurer zorgen ervoor dat er een videoshow te zien is terwijl men op de trillende ‘Sensefloor’ de muziek voelt. De AromaJockey vult de zaal met geuren die samenhangen met de emotie van de muziek en de FoodJockey’s laten met smaaksensaties het publiek de emotie van de muziek proeven. Tijdens het evenement is er een ‘gamezone’ met verschillende spelcomputers.

Tickets zijn te koop aan de kassa van Gebouw-T via www.gebouw-t.nl en op www.senself.nl. Tickets kosten € 7,50, bezoekt men het evenement samen dan is er een speciaal duo ticket verkrijgbaar voor slechts € 10,00. Ga voor meer ticket informatie naar www.senself.nl

Stichting Skyway is de organisatie achter Senself en staat voor het onmogelijke, mogelijk maken waarbij het verleggen van de eigen grenzen wordt gestimuleerd. Het zintuigprikkelende muziekevenement Senself wordt georganiseerd voor mensen mét en zónder (verstandelijke) beperking. Voor de Senself editie in Bergen op Zoom heeft er een samenwerking plaats gevonden met ‘Smaakvol’, zij organiseren regelmatig muziekevenement in Gebouw-T.