Gebouw-T viert de zomer met gratis zomerconcerten

Elke donderdagavond vanaf 17 juli tot en met 28 augustus.

Voor het derde jaar organiseert Gebouw-T in de zomermaanden gratis te bezoeken zomerconcerten. Elke donderdagavond na afloop van het Palm Parkies concert op het Wilhelminaveld kan het publiek in Gebouw-T terecht voor een concert van The Dirty Denims, Rapha Pico & Roots Rockers, Dearworld, Certain Animals, Simius + Infinite Mind, Leeways en Black Bottle Riot.

De zomerconcerten trappen 17 juli af met het optreden van reggae band Rapha Pico & Roots Rockers. Muziek zit zanger Raphael in de genen, zijn vader is de bekende zanger Djeynah Delbety van de band Revelation Time. Rapha Pico en zijn band The Roots Rockers zijn de winnaar van de Benelux Reggae Contest 2014! 31 juli staan The Dirty Denims op het podium. De band maakt ‘happy hardrock’ gebaseerd op bands als The Donnas, AC/DC en Joan Jett. Ze stonden al in DWDD en op Zwarte Cross en Lowlands.

Ook lokale bands komen aan bod: Simius en Infinite Mind geven een dubbelconcert. Een jaar na hun drukbezochte releaseconcert van het album "Paradigm Shift" keert Simius terug naar Gebouw-T om het publiek te laten horen waar ze voor staan: eigenzinnige hardrock waarin progressieve muziek, grunge, metal en klassieke muziek tot één geheel gemaakt worden. Infinite Mind is na de finale van de T-strijd in 2013 herenigd met zanger Sven Schuurbiers. Geïnspireerd door bands als Tool, Karnivool, A Perfect Circle en Isis brengen zij een sound waarin ritme, dynamiek en melodie op creatieve en eigenzinnige wijze worden gecombineerd.

De zomerconcerten agenda:

17 juli    Rapha Pico & Roots Rockers
24 juli    Dearworld
31 juli    The Dirty Denims
7 aug.    Certain Animals
14 aug. Black Bottle Riot
21 aug. Simius + Infinite Mind
28 aug. Leeways

Het café van Gebouw-T is op de avonden van de zomerconcerten vanaf 20:30 uur geopend. De zaal gaat om 22:30 uur open, waarna de band na afloop van het concert op het Wilhelminaveld aanvangt. Dit zal rond 22:45 zijn. De zomerconcerten zijn gratis te bezoeken. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl.