Op zondagmiddag 21 december is er een doemiddag in het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum te Oudenbosch. Jongeren maken een origineel kerststuk.

 

Het is bijna een traditie: in december een kerststukje maken in het museum. Het mag dan ook niet ontbreken bij je thuis.

Een kerststukje is helemaal niet zo moeilijk om te maken. Je eerste kerststukje zet je niet in een half uurtje in elkaar, maar heb je eenmaal de slag te pakken, dan lukt je dat wel. Kerststukjes maken kost tijd omdat je ieder takje apart behandelt. Dat is ook een van de redenen dan gekochte stukjes duur zijn.

Het kerststuk dat je na de doemiddag meeneemt naar huis is onbetaalbaar: het is immers jouw kerststuk!

 

Een aantal spullen voor het kerststuk krijg je in het museum. Wie er iets extra's of speciaals in wil verwerken, kan dat gerust meenemen.

 

aanmelden

Opgeven voor deze doemiddag doe je via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 06-83572448.

De kosten voor deze middag bedragen € 5,00.  Dat is inclusief limonade.

De doemiddag vindt plaats van twee tot vier uur in het museum aan de Markt 30a (in de poort, schuin tegenover het Zouavenmuseum).