EHBO Ons Bergen start op 15 januari 2015  nieuwe cursus:

Iedereen heeft hier wel eens van gehoord, maar wat het eigenlijk precies is, weten veel mensen niet. We hebben allemaal wel eens een klein of een groot ongeluk gezien of bijgewoond. Dat er geen slachtoffers vallen is maar een zeldzaamheid. De verwondingen van een slachtoffer kunnen klein en onschuldig zijn maar ook klein en levensbedreigend. Over het algemeen is er veel belangstelling om naar de ernst van de situatie te kijken. In sommige gevallen zijn er ook nog mensen bij die de helpende hand willen bieden, maar weten soms niet wat te doen.

 

Dan heeft EHBO Vereniging Ons Bergen goed nieuws. Want op 15 januari 2015 start het nieuwe seizoen met een nieuwe basis opleiding EHBO inclusief AED. Al meer dan 35 jaar verzorgt de EHBO vereniging deze opleiding en heeft al meer dan 500 inwoners uit Bergen op Zoom opgeleid tot een gediplomeerd EHBO’er. De meeste zijn dat nu nog en zijn wekelijks zichtbaar actief in Bergen op Zoom bij evenementen, zoals Palm Parkies en  Exodus. De organisatoren van evenementen weten onze vereniging door het hele jaar heen te vinden en reserveren al ver vooruit onze ervaren EHBO‘ers.

 

Wilt u zich ook zekerder voelen en kunnen handelen bij kleine ongevallen in en om het huis of in uw woonomgeving laat u dan opleiden tot een gediplomeerd EHBO’er. Meldt u dan voor onze nieuwe cursus. Voor de kosten hoeft u het niet te doen, want bekijkt u uw polis van uw zorgverzekering en mogelijk wordt de cursus geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Kijk voor meer informatie op www.ehbo-onsbergen.nl