Op 12 en 13 september is het weer ‘Kunsten in de Monumenten Weekend’. Stichting ARSIS Kunst en Sociëteit te Bergen op Zoom organiseert dan traditiegetrouw kunstexposities in monumentale panden in het Havenkwartier.

 

Vanaf de Artotheek in de Lievevrouwestraat, via de Dubbelstraat, Korte Dubbelstraat, Noordzijde en Zuidzijde Haven is er een route richting stadscentrum via de Rijkebuurtstraat. Ook de Antoniusmolen, de Martinuskerk, het Kerkhofje ‘Rust in Vrede’ aan de Dorpsstraat en Villa ‘De Vijfsprong’ aan de Beeklaan in Halsteren verdienen uw bezoek.

 

Zaterdag 12 en zondag 13 september kunt u in Bergen op Zoom en Halsteren tussen 12.00 uur en 17.00 uur genieten van het uiteenlopende werk van diverse kunstenaars.

 

Kunstenaars die exposeren in Bergen op Zoom

 

Keramiek van Corina van Eekelen in de Artotheek, installaties van Han Aertssen op Dubbelstraat 20, Mus en Waswad met gemengd werk op Dubbelstraat 57, Jan Wessendorp (schilderijen) , Frits Wiggers (werk op papier), Ank van Meer (beelden) en Christine Lamme (schilderijen, FOTO) rond Korte Dubbelstraat 10, Riet Buuron met haar installatie en Wouter Goudswaard met zijn striptekeningen op Noordzijde Haven 12, beelden van Jan Kettelerij op Zuidzijde Haven 33, schilderijen van Karin van de Looij op Zuidzijde Haven 11 en werk op papier van Amie van Eekelen en design-kussens van Corine Siemons op Rijkebuurtstraat 26.

 

Kunstenaars die exposeren in Halsteren

 

In Halsteren vindt u prikkelende kunst van Irene Weug in de Antoniusmolen aan de Halsterseweg, beelden van Gerard Fransen in de Martinuskerk, passend werk van Pierrette Schoon en Elke Zimmerman op het Kerkhofje ‘Rust in Vrede’ aan de Dorpsstraat en schilderijen van Corine Heijmans in Villa ‘De Vijfsprong’ aan de Beeklaan.

 

De kunstenaars zijn aanwezig! Om het extra aantrekkelijk te maken is op een aantal locaties zowel in Bergen op Zoom als in Halsteren ook live muziek.

 

 

Wilt u meer weten, kijk dan op de WEBSITE van ARSIS: www.arsis-boz.nl