Sebas en Petra Honing benaderden mij voor een actie ten bate van het goede doel en dan ben ik al snel om.

 

Hoi Sonn!  

Om geld - véél geld - in te zamelen voor Serious Request hebben we in samenwerking met drumschool Swingdrums, muziekschool A Different Tune en Galerie Anita Ammerlaan een aktie bedacht. Er is een juweeltje van een song geschreven, welke ingezongen is door onze zangleerlingen.  

Op 12 december aanstaande gaan we tussen 13.30 en 16.00 een muzikale middag verzorgen in de galerie van Anita Ammerlaan, Markt 39 in Roosendaal. Om 16.00 presenteren we het geschreven lied.  

Vanzelfsprekend bent ook U van hárte uitgenodigd om dit spektakel mee te maken!

 

Hier volgt het officiële persbericht:

Zin in een leuke middag en tegelijkertijd het goede doel steunen? Op 12 december tussen 13.30 en 16.00 steunen studenten van De Rooi Pannen uit Tilburg en muziekscholen A Different Tune en Swingdrums de aktie van Serious Request!

Een middag vol muzikaal talent, onder leiding van Sebas en Petra Honing van A Different Tune en Pierre Castelijn van Swingdrums. Er is speciaal voor deze gelegenheid een lied geschreven en ingezongen door de zangafdeling. Deze zal voor € 5,- te koop zijn. Dus geef je hele familie een cd voor kerst en doe dit met een goed geweten! De hele opbrengst komt ten goede aan Serious Request, wat dit jaar in het teken staat van de educatie van kinderen in oorlogsgebieden.

Het evenement vindt plaats in de galerie van Anita Ammerlaan, Markt 39 in Roosendaal en is georganiseerd door Isabelle, Robin en Thieme. Leerlingen van de Rooi Pannen te Tilburg.

 

Wees van harte welkom! De entree is gratis. We gaan tussendoor echter wél met de pet rond.