De winter is al merkbaar in de lucht, de zomer lijkt nu weer zo ver weg, maar niet voor lang meer!

 

Op 18 december staat het Brazilelectro trio Zuco 103 in Gebouw-T waardoor men door hun warme klanken even kan wanen in de Braziliaanse sferen.

Begin najaar kwam de nieuwe EP van Zuco103, Apocalypso, na 4 jaar radiostilte uit. De hoop dat het er zou komen is er altijd al geweest, nu is dit werkelijkheid geworden. De Brazilelectro klanken zijn nog goed hoorbaar, toch heeft het iets wat nieuw klinkt voor Zuco103. Er zit een ondertoon aan die doet denken aan donkere landschappen in Zuid-Afrika wat als een aangename verrassing is. Echter is dit alleen nog maar een voorproefje, in 2016 wordt er een compleet album verwacht.

Zangeres Lilian Vieria staat bekend om haar geweldige shows waarin ze geen valse noot zingt. Ze mag dan wel in het Portugees/Braziliaans zingen, het doet niets aan het gevoel van het publiek want door de manier waarop ze het verhaal overbrengt komt de boodschap aan. Zuco103 zal in de winterse maanden de hitte in de zaal laten stijgen.

Op deze avond vind het T-Gesprek plaats wat betekent dat er voorafgaand aan het concert een exclusief gesprek plaats vindt met de artiest voor een select aantal bezoekers. Er zijn nog plekken beschikbaar, er kan worden aangemeld door het transactie nummer van het ticket voor Zuco103 op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v T-Gesprek Zuco103.

 

Tickets kosten €16,50,- en zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T en de website van Ticketmaster. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl