Walter Bogaers is stellig als hij dit als antwoord geeft op mijn vraag wat hij zijn klanten zou aanraden.

 

 

Het is het antwoord van een man die met beide voetjes op de grond staat en dit ook door wil geven aan zijn klanten.  Bogaers Consultancy Automatisering is zijn bedrijf waar hij het  afgelopen jaar wel een aantal hoogtepunten heeft ervaren. " Het jaar dat ik mijn zoon full time heb kunnen inzetten, en wij zijn groener dan groen geworden zijn middels de aanschaf van 2 hybride auto's, waarbij we makkelijk de actie radius halen naar de klant en terug. Nu hadden we al zonnepanelen, dus hebben we de elektriciteit in feite gratis, en 0% CO2 uitstoot, om onze activiteiten uit te voeren." Het hoort bij het karakter van het bedrijf dat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen hoog in het vaandel heeft. Walter heeft 2015 als een zeer positief jaar ondervonden waarbij ze een stuk meer omzet hebben kunnen draaien.

 

Natuurlijk vragen we welke tendensen met de feestdagen voor handen zijn? " In de cloud is de laatste trend voor de nabije toekomst. Online winkelen zal een vogelvlucht nemen en popup stores zullen snel verschijnen." Maar hij heeft nog meer tips voor ons:" Blijf bij je huidige provider voor internet diensten, en als je dan wilt wisselen doe dat aub na de feestdagen, omdat er anders dagen kunnen zijn zonder internet." Op de vraag of ze nog leuke momenten dit jaar meegemaakt hebben komt er snel een leuke verwijzing:"Ik ben blij dat we BoZinBeeld.nl hebben kunnen helpen hun jubileumjaar te kunnen vieren."  Bogaers Consultancy Automatisering was één van de VIP sponsors die het mogelijk gemaakt hebben dat wij als BoZinBeeld.nl een heuse papieren jubileumkrant hebben kunnen uitbrengen die maar liefst op 32.000 huisadressen in Lepelstraat, Halsteren en Bergen op Zoom op de deurmat viel in juni van dit jaar.

 

Voor de komende periode heeft Walter het nog druk:"Het wordt redelijk intensief Sonn. Er moet een groot project live gezet gaan worden en dat moet vanaf januari al goed draaien. Genoeg werk dus." Walter geeft aan privé de feestdagen het liefst in het gezelschap van zijn familie en vrienden te vieren.

 

Maar let op, er zit meer achter Walter. We hebben het hier over de drummer van de band Code-5 die op 8 januari  het Bergen op Zooms Nieuwjaars ROCKtreden gaat verzorgen in Vestzaktheater Het Zwijnshoofd met als supporting act The BoZ. Dat wordt nog een groot feest.

 

Wie Bogaers Consultancy Automatisering wil contacteren voor vragen en/of advies:

 

Bogaers Consultancy Automatisering BV

Contactpersoon: Walther Bogaers

Straat: Aanwas 44

Postcode: 4611JJ

Plaats: Ossendrecht

Telefoon: 0164 675008

Website: www.bogaers.nl