Vrijdagmiddag 15 juli, het glas werd geheven met collega's, ondernemers en medepartners.  Goede gesprekken werden gevoerd,  nieuwe ideeën besproken en er was ruimte om op een ongedwongen wijze te netwerken.  Kortom, de Zomerborrel van 2016 was zeer geslaagd!

 

Thank god it's friday
Op een interessante locatie, bij de oude BBA-remise te Bergen op Zoom vond de Zomerborrel dit jaar plaats. In combinatie met de TGIF formule maakte het event het mogelijk om onder het genot van een goed glas wijn, bier of heerlijke bubbels samen te genieten. Gezamenlijk werd niet alleen het weekend ingeluid, maar ook de aftrap voor de zomervakantie op een sprankelende wijze gevierd.

Exclusive hour
Het "Samen in de Regio uur", welke exclusief toegankelijk was voor de bij Samen in de Regio aangesloten bedrijven en organisaties, vond om 16.00 uur plaats.  Er werd kennis gemaakt met de meest inspirerende bedrijven en ondernemers uit de regio.  Vervolgens sloten de bezoekers van de TGIF aan om gezamenlijk te borrel tot in de late uurtjes.

Picture perfect
Klink Fotografie was ook van de partij, niet alleen om de leukste netwerkborrel van het seizoen bij te wonen. Maar ook om het evenement op beeld vast te leggen. Op deze manier kan iedereen nog extra nagenieten van de Zomerborrel 2016.

 

De Zomerborrel  2016 was een geliefd evenement bij onze partners. Dat alles had te maken met de informele sfeer die er heerste. Dit jaar lag de organisatie niet alleen in de handen van Samen in de Regio, maar ook van TGIF Bergen op Zoom en PION personeel voor horeca en promotie, waarvoor onze dank zeer groot is.