De Bergse Krabbenfoor ging afgelopen donderdag weer van start.

 

Het was tijd om te zien wat het avondprogramma van het Beurspleintje ons bracht. Immers, One Day Flies trad weer eens op en dat belooft altijd veel gezelligheid.

Een enorme tent was op het Beursplein geplaatst, een open tijd zodat het je uitnodigde om naar binnen te komen maar ook het publiek dat op de omringende terrasjes hing kon zo zien wat er allemaal aan spektakel voorbij kwam. Dat kwam op een gegeven moment zelfs uit de lucht omdat de regen met bakken naar beneden kwam. Maar daar was die tent weer voor. Alhoewel er op een gegeven moment zoveel water op het dak van de tent kwam te staan dat dit even geloosd moest worden dus kwamen de bezems tevoorschijn. Een bezoeker die net verkwistend bier was gaan halen had gelijk jantjes want de watervloed kwam precies over hem heen. Onverstoord liep hij door want het bleef tot het einde stikgezellig.

Vandaag belooft een zonnige middag en weer heel veel op het programma dus we kunnen weer met z'n allen op pad.  Kijk op onze evenementenpagina voor het programma. Veel plezier allemaal.

Nog even genieten van gisteravond?