Voor de collecte van de KWF kankerbestrijding zoekt de afdeling Bergen op Zoom / Halsteren en Lepelstraat nog een aantal vrijwilligers die 1 of 2 uurtjes tijd willen vrij maken.

 

Vanwege de vakantieperiode kunnen een aantal van de vaste collectanten niet deelnemen. Daardoor zullen veel giften niet opgehaald kunnen worden. Daarom doet het plaatselijk comité een beroep op eenieder die wat over heeft voor de Strijd tegen Kanker. We weten dat kanker veel mensen raakt en dat mensen zich daarvoor willen in zetten als we bijvoorbeeld kijken naar de saamhorigheid bij de Samenloop voor Hoop in Bergen op Zoom. De KWF afdeling in Bergen op Zoom bestaat al vanaf 1948 en is een van de oudste afdelingen die destijds is opgericht door Wim Besling zaliger.

Omdat de collecte zo dicht tegen de zomervakantie aan zit en mensen steeds meer gespreid op vakantie gaan is vermindert de beschikbaarheid van vrijwilligers. De plaatselijke afdeling is dan ook naarstig  op zoek naar aanvulling.

De looproutes van de collectes zijn niet al te groot (een tot drie straten) zodat vele handen licht werk kunnen maken. Daar zijn dan wel veel mensen bij nodig. Wil je helpen in de strijd tegen kanker door echt zelf iets op te pakken dan hopen we dat je je aanmeld. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Samen strijden we tegen kanker !

 

KWF Afdeling Bergen op Zoom

Gertjan Huismans (voorzitter)

 

06 1400 48 70