Een keer eerder stond Sabrina Starke in Gebouw-T, in 2012.

 

Zij zette toen een ijzersterke performance neer in het Bergse poppodium. Op vrijdag 7 oktober is ze terug met ‘The Dreamers Tour Reprise’.  

Van jongerenwerkster naar succesvol popartiest. Het is inmiddels al heel wat jaar geleden dat Sabrina Starke startte in het achtergrondkoor van een reggaeband. Gewapend met gitaar en haar unieke stem, besloot ze succesvol naar voren te treden. Haar debuutalbum "Yellow Brick Road", wat ze in 2008 uitbracht, en de single "Do For Love" bracht haar direct naar de Nederlandse top. Het album werd bekroond met platina en stond 52 weken onafgebroken in de albumlijst. 

Op 25 september 2015 verscheen het vierde album ‘Sabrina Starke’. Een nieuwe fase in haar ‘soul search’. Het album is door de Singersoulwriter zélf geproduceerd in samenwerking met Salle de Jonge, en is daardoor haar meest persoonlijke album tot nu toe. Een fijn soul album, waarin Sabrina Starke eerlijk, zelfbewust en kritisch naar zichzelf is, en haar wereld.

De zaal gaat open om 20.30 uur, om 21.00 start het concert. Tickets kosten €19,- en zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Gebouw-T. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl.