René Vriens wees me onlangs op een interessant optreden op zondag 16 oktober.

  

Het jaar heeft ons al weer naar de herfst geloodst en dus kunnen we de tijd van een terrasje achter ons laten. Maar niet getreurd want Marijke en Marijn van Cafés Slik en Schorre bieden ons weer de nodige muzikale zondagmiddagen aan.

“Wij spelen met A-custicq op zondagmiddag 16 oktober aanstaande in Café De Schorre. Behalve ons zal er nog een duo optreden: Fred en De Hond. Gedurende één set worden wij zelfs omgetoverd tot trio. We beginnen om een uur of drie.” Aldus René Vriens.

Dat klinkt als ‘muziek in de oren’ dus!  A-custicq bestaat uit Rudy op gitaar en René Vriens als zanger-gitarist. “Van Cash tot Young, van ‘Alive’ via de blues tot Three Doors Down: muziek voor in het café en op straat!”, zo worden ze omschreven.

Ook het tweede duo ‘Fred en De Hond’ speelt allerlei covers van de jaren ’70 tot heden. Geniet van ballads maar ook de stevigere nummers worden niet geschuwd. 

 

Zondagmiddag 16 oktober dus, vanaf 15:00 uur kunnen we genieten van akoestische gitaren en harmonieuze samenzang bij Café De Schorre. Wat een mooie manier om de herfstzondag op te vrolijken!!