Ans Goorden houdt ons als altijd op de hoogte van alles wat CKB De Maagd te bieden heeft, zoals:

 

Helaas is het optreden van Elke Vierveijzer op 15 oktober is geannuleerd. Maar er gaat nog veel wel door. Wat dacht je van:

 

DOLFJE WEERWOLFJE een splinternieuwe familiemusical!

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf! Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

DOLFJE WEERWOLFJE is een splinternieuwe spannende musical voor het hele gezin van Rick Engelkes Producties. Uiteraard is DOLFJE WEERWOLFJE gebaseerd op de waanzinnig succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.

 

The Adele Project

Adele & Mannen 

Hello, Rolling in the deep, Someone like you, Skyfall: wie kent deze nummers niet? Het is slechts een kleine greep uit het ongelofelijke repertoire van Adele. Deze theatershow is een eerbetoon aan haar werk en aan haar talent. In Adele & Mannen staat de geweldige muziek en krachtige uitstraling van de Britse zangeres centraal. Adele & Mannen vertelt het verhaal van de hobbelige weg die Adele heeft bewandeld in aanloop naar haar geweldige optreden in de Royal Albert Hall. 

The Adele Project bewandelt samen met u het pad met de vele uitdagingen die Adele heeft gekend met de mannen in haar leven.  Jolanda Knecht kruipt in de huid van Adele en gaat samen met haar zevenkoppige band op zoek naar de kracht en de magie van Adele.  Alle Adele shows in Europa zijn uitverkocht en de vraag naar kaarten is enorm.

Beleef een stukje van de populaire Adele in uw theater en geniet van herkenbare nummers als When We Were Young, Chasing Pavements, Make You feel My Love, en vele andere hits!

 

Slagerij van Kampen

LIP/STICK is een show met een grote afwisseling in sferen, stijlen en soorten muziek. 

Invloeden van diep in het Afrikaans continent tot New Orleans en van Latin tot Raï. Het wordt een reis door de woestijn, via het oerwoud naar diverse metropolen. De samensmelting van culturen uit verschillende windstreken zorgen voor de prachtigste ritmes en onverwachte combinaties. 

Slagerij van Kampen is een fenomeen van wereldformaat dat eigenlijk geen introductie meer behoeft. En in deze wervelende show zoekt Slagerij van Kampen de uithoeken op met de swingende combinatie van lippen en stokken. Soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstillend. De overweldigende oerdrift van de drums, de onmisbare toetsen, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden én de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring!