De commissie Sportverkiezingen Bergen op Zoom nodigt alle bewoners van de Gemeente Bergen op Zoom uit om a.s. vrijdag 16 december het 40e Rabo Sportgala bij te wonen.  Kom en ontmoet onze eigen sporthelden.

 

 

Categorieën

Voor de 40e keer worden de sportvrouw, -man, - ploeg, -sporter(s) met beperking, -seniorsporter en sportvrijwilliger gekozen. Ook wordt de Christ van Wijk-aanmoedigingsprijs uitgereikt. Het publiek kon ook dit jaar haar stem uitbrengen op de genomineerden en dat deden er duizenden. Dit jaar zal het van doorslaggevende betekenis kunnen zijn. 

 

Kom op tijd!

De avond in Theater De Maagd aan de Grote Markt is vrij toegankelijk. Het theater opent om 19:30 uur haar deuren. De uitreiking begint in verband met de live-uitzending op Zuidwest TV stipt om 20:00 uur. Na afloop is er in het theatercafé een gezellige afterparty en wordt een toost uitgebracht op alle sporters en het kroonjaar.  De presentatie van de avond is in handen van het duo Sanneke van den Boom en Doniek Franken van de regionale zender Zuidwest TV.  Vanwege het kroonjaar wordt het een speciale editie. 

 

De prijzen worden uitgereikt door:

- sporters met een beperking: dhr. J. Jonkers

- aanmoedigingsprijs: dhr. J. van Wijk, voor de 25e keer

- seniorsporter: dhr. W. Mol

- sportvrijwilliger:         dhr. C. Meijer, directeur CKB De Maagd

- sportvrouw: mevr. M. van der Kaaden namens RSG ‘t Rijks

- sportman:         dhr. E. Vreman namens Rabobank

- sportploeg: mevr. L. Franken voorzitter Sportcommissie