Zaterdag 17 december, Schouwburg de Kring, stijf uitverkocht

 

De Top 2000 van… staat voor de 18de keer garant voor een avondje los met kneiters van hits en top vocalisten! Dat is in Roosendaal bekend, vandaar dat we voor deze editie op 17 december al een maand vooraf stijf uitverkocht zijn. Slachtoffer van eigen succes? Volgende keer nog grootser aanpakken? Aan onze formule veranderen we in ieder geval niets. 

 

Topnamen en succesformule

Klassiekers, variërende ‘old time favorites’ van Queen, Metallica, ‘nieuwkomers’ van Kensington, Mumford & Sons en veel daar tussen in… De setlijst is nog uitgebreider dan voorgaande jaren. Met onze ‘Top 2000 van’ band wordt het live beleven van deze nummers een feest waarbij er in sneltrein vaart langs muzikale herinnering gegaan wordt. De band is aangevuld met meer instrumenten en gastoptredens. Ook dit jaar geen show zonder topnamen! Vocal coaches delen het podium met bekende gezichten en nieuw verworven talent. Met 29 zo diverse vocalisten is er voor ieders smaak wat bij. Aan Matt Broos hebben we behalve een geweldige zanger ook weer een Top presentator. Check tegen die onze Facebook pagina voor meer info. https://www.facebook.com/LokaalTheater

Alle stoelen gaan de zaal uit en de bar erin! Voeg deze gegevens samen en je hebt een topformule voor een geweldige avond uit!

 

Tot dan, tot Top2000 van…!