Met het beste van de Foo Fighters en de Red Hot Chili Neppers beloofd het een mooie avond te worden vrijdag 23 december in Gebouw-T. 

 

Best of Foo zal het op zich nemen om een performance weg te zetten waarbij het voelt alsof de Foo Fighters zelf op het podium staan. De band beschikt over de muzikale power die de Foo’s ook uitstralen. De Foo Fighters zijn niet voor niets één van de succesvolste en meest bepalende rockbands van de laatste decennia. Best of Foo combineert ingetogen momenten met pure power en schakelt moeiteloos tussen de verschillende stijlen die Foo Fighters zo kenmerken

 

De Red Hot Chili Neppers zullen de bekende hits maar ook de mindere bekende Peppers pareltjes meenemen naar Gebouw-T. De band mag zich inmiddels één van de beste Peppers-tributes noemen van de Benelux. De Red Hot Chili Neppers doen er alles aan om de beste ode aan hun helden van de Red Hot Chili Peppers te brengen.

 

De zaal gaat om 20:30 uur open, het concert start om 21:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.