666 The Nightmare keert terug in 't Slik

 

Vorig jaar deden ze het voor de eerste keer. En ook nu zal de bekende Top 2000 Rockband 666 The Nightmare het eerste weekeinde na de Vastenavend in Bergen op Zoom optreden. Op zaterdag 4 maart staat de groep in café ’t Slik in de Steenbergsestraat. De entree is vrij.

666 The Nightmare geeft slechts één keer per jaar een optreden op een klein podium. ,,We zijn ooit begonnen in ’t Slik en het is toch een beetje onze thuisbasis. We spelen hier al vanaf het moment dat we begonnen, nu alweer bijna 18 jaar geleden. Vorig jaar hebben we voor het eerst sinds tijden weer in ’t Slik gespeeld en dat is ons erg bevallen. Het is ook de perfecte plek om nieuw materiaal uit te testen en het is een beetje onze Vastenavend Afterparty”, aldus bassist Jan Luijks. Marijn Withagen van ’t Slik is ook gelukkig met de komst van de band meteen na Vastenavend. ,,Vorig jaar heeft uitgewezen hoe populair 666 The Nightmare is. Het was echt afgeladen vol. Dat is ook de reden waarom ik ze wederom heb geboekt.” Overigens geeft 666 The Nightmare op 30 juni ook nog samen met de befaamde Engelse glamrockband The Sweet een optreden in De Boerderij in Zoetermeer. Het concert in café ’t Slik start om 21.30 uur.

666 The Nightmare en nieuw materiaal uittesten? Dat doen ze al haast 20 jaar want ze weten ons altijd weer te verrassen. Neem maar eens een kijkje terug in de tijd, ben je al gelijk een eind opgewarmd voor het optreden van zaterdag 4 maart in Café 't Slik bij Marijn en Marijke. Jij bent er toch ook bij?