Al vijf generaties zijn wij een bakkers familie.

 

Wij willen niets anders, dan mooi en lekker brood bakken op basis van een eigen desemcultuur. Vandaar de naam De Broodbakkers! Ons brood wordt gemaakt met bloem, water en zout, dit alles zonder toevoeging van e-nummers en lactose. Desem en deeg zijn ruim 30 uur onderweg voordat een brood de oven in gaat. Tijd is immers smaak! Op de stenenvloer van de oven vormt het brood een mooie krokante korst en een spekkige kruim. Zeg maar: brood waar je blij van wordt ;-))

Deze maand bestaan De Broodbakkers, in Bergen op Zoom, 2 jaar En wie jarig is trakteert. Dit jaar verrassen wij ieder kwartaal een hele straat ergens in Bergen op Zoom met een ‘Pik een graantje mee’-straatprijs: een super lekker broodpakket voor elk huis in de straat.

Zaterdag 25 maart is het 1e event. Vroeg in de ochtend gaan wij op pad en hangen aan alle voordeuren van de winnende straat een tas gevuld met heerlijke producten van De Broodbakkers. Huishoudens die kans willen maken op deze prijs kunnen op onze Facebook pagina laten weten waarom de straat zo bijzonder is en daarom in aanmerking komt voor de traktatie. De Broodbakkers www.debroodbakkers.nl

https://www.facebook.com/events/803717819804532/

https://www.facebook.com/De-Broodbakkers-1558679481050180/