d’Engelenburgh in Fijnaart organiseert eind januari het eerste klassieke Open Podium voor goede amateurs tot professionele zangers.

 

De cultuursociëteit biedt een gastvrij platform waar liefhebbers in een ontspannen omgeving en voor geïnteresseerd publiek hun muzikale bijdrage kunnen leveren.

Op vrijdagavond 27 januari biedt het rijksmonument toegang aan ieder die graag voor publiek wil zingen of musiceren. Aria’s en liederen uit opera, operette en musical, maar ook ballades en instrumentale muziekstukken zijn mogelijk. Een professionele pianist is aanwezig ter begeleiding. Ieder brengt zelf bladmuziek mee. Getracht wordt om ieder tweemaal aan bod te laten komen. Het Klassiek Open Podium is ook een goede gelegenheid om zich voor te bereiden op een auditie of voor een optreden.

 

luisteraars

Ook luisteraars zijn van harte welkom; zij krijgen gegarandeerd een gezellige en muzikale maar ook verrassende avond, want het is van tevoren niet bekend welke muziek ten gehore wordt gebracht. Voor de begeleiding is pianist Dick van der Giessen aanwezig.

 

De entree bedraagt 6,- per persoon (ook voor deelnemers), optreden gaat in volgorde van binnenkomst. Aanmelden is dus niet nodig. 

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

 

d’Engelenburgh is al ruim twee jaar bezig om cultuur (muziek, literatuur, kunst) dichterbij te brengen. Regelmatig worden muziekmiddagen georganiseerd, vertelmiddagen en exposities. Niet voor niets werd de stichting genomineerd voor de Cultuurprijs Moerdijk.