Tijdens de Krabbenfoor in Bergen op Zoom was Jonna van Hesteren een van de vele bezoekers die langs het kraampje van Gebouw-T liep. Zoals veel van haar voorgangers gaf ze haar e-mailadres om kans te maken op de fantastische hoofdprijs om een jaar lang gratis naar alle concerten van Gebouw-T te kunnen. Ze won! Voor het concert van BLØF, aanstaande vrijdag 10 augustus, krijgt ze officieel haar ‘free T pass’ overhandigd.

Gebouw-T besloot dit jaar zichzelf ook op de Krabbenfoor van haar beste kant te laten zien. Het podium stond met een kraam tegenover de Waterput, waar Gilly Verrest (programmeur) uiteraard ook met zijn CD’s en platen buiten stond. Via krasloten en onder het mom van ‘Krabben foor Gebouw-T’ konden voorbijgangers prijzen winnen. Van USB sticks en T-shirts tot concerten en de knalprijs: een jaar lang gratis toegang.

De Bergse Jonna van Hesteren is de grote winnaar geworden. Zij wordt a.s. vrijdag voor aanvang van het concert van BLØF feestelijk ontvangen, waarna ze officiëel haar T-Pas, en dus een jaar lang gratis toegang tot Gebouw-T, overhandigd krijgt.

Het is de grootste prijs die Gebouw-T tot nog toe heeft weggegeven. Naast een regelmatige bezoeker wordt Jonna ook ambassadrice van Gebouw-T. Zo zal ze via o.a. de facebookpagina van het podium verslag doen van de door haar bezochte concerten en events. Jonna zal  het druk krijgen gezien het ruime aanbod van de diverse najaars concerten met oa Blaudzun, Trijntje Oosterhuis, The Scene, Betty Serveert en New Cool Collective. Over een prachtige hoofdprijs gesproken. Jonna kan een jaar lang genieten.