Bergen op Zoom is een bruisende stad waar veel gebeurt. Maar ook een stad die veel ondernemingen kent, een uitgebreid verenigingsleven heeft, en een uitgebreid cultureel bestaan leidt.

Toch is er geen echte spreekbuis over alle Bergse mensen, activiteiten en initiatieven. Al lang is er geen echte Bergse krant meer, en al teveel evenementen of Bergse prestaties blijven onvermeld. Bozinbeeld is de digitale Bergse krant die zich richt op alles wat Bergs is. Een krant vóór en dóór Bergenaren. Een krant ook waar niet bij elk artikel een advertentie gevraagd wordt. Een medium waar ook alle bedrijven, winkels, café’s en restaurants enzovoorts hun boodschap kunnen brengen zonder dat daar direct een rekening voor in de bus komt. In Bergen gebeurt veel, laten we dat nu maar eens duidelijk in het nieuws brengen.

BERGS PORTAAL

Bozinbeeld wordt het nieuwe portaal als iemand iets in Bergen op Zoom wil vinden. Of het nu om een café gaat, een winkel, politieke partij of sportvereniging, op bozinbeeld kun je de juiste link en informatie vinden. Elk bedrijf of organisatie kan zich laten toevoegen op de site door specifieke informatie aan te reiken.

NIEUWS EN EVENEMENTEN

Bozinbeeld bevat een evenementenkalender zodat de bezoeker van de site heel gemakkelijk per datum kan terugvinden wat er in de stad te doen is. Of nu een winkel een speciale aanbiedingsdag of uitverkoop heeft, een koor een open auditie dag houdt, of een café een bandje laat spelen. Bozinbeeld wil het startpunt zijn voor iedereen die in Bergen wil weten wat er te doen is. Lever dus tijdig Uw informatie aan via onze website..
Bozinbeeld zou geen digitale krant zijn als er geen nieuwsartikelen te vinden zouden zijn. De redactie is dagelijks op pad om nieuws te vergaren, verhalen op te tekenen en om foto’s te maken. Bozinbeeld wil ook nadrukkelijk de Bergenaar in het licht stellen. Een verhaal over die vrouw die de Mont Ventoux beklom met de fiets, die man die al jaren uit karton alle bekende Bergse gebouwen nabouwt op schaal. Maar ook alle bedrijven en andere organisaties verdienen de schijnwerper van tijd tot tijd. Wat maakt die Bergse keukenhandel zo uniek, waarom is die ene kapper naar Bergen getrokken? Ook worden evenementen uitgelicht in voor– en nabeschouwingen, inclusief fotopagina’s zodat we allen een goed beeld krijgen wat er in Bergen op Zoom te beleven valt en bij welke bedrijven en organisaties we terecht kunnen. Bergen op Zoom dus in beeld gebracht in woord en foto. Echt bozinbeeld dus, DE nieuwe Bergse krant digitaal!

Sonn Franken