Het Facilitair Bedrijf roept hierbij organisaties op hun wensen kenbaar te maken voor gebruik van het Zomerpodium op het ravelijn , een initiatief dat voor de 4e keer wordt opgezet .

Het Ravelijn biedt een fraaie omsloten gelegenheid voor activiteiten maar wordt in de praktijk slechts mondjesmaat benut. In de afgelopen jaren is het Zomerpodium daar opgesteld. Nog steeds bereiken ons verzoeken om de overkapping voor meerdere weken op het Ravelijn te plaatsen. Met het bieden van een zomerpodium krijgen tal van organisaties de gelegenheid om onder een heuse grote overkapping een activiteit te organiseren en wordt het Ravelijn als toeristische en culturele locatie optimaal benut.

De Stichting Facilitair Bedrijf beschikt over een grote overkapping van 12 bij 17 meter ook wel “Ground Support” genoemd. (zie foto) De overkapping kan alleen met een grote groep vrijwilligers worden opgebouwd. Om de kosten voor de verenigingen te drukken werd het idee opgevat om de overkapping voor een langere periode te plaatsen op het Ravelijn en er meerdere activiteiten onder te organiseren. De bedoeling is om zo tegen lage kosten aan verenigingen  een goede  en goedkope openluchtfaciliteit aan te kunnen bieden die tevens  beschermt tegen eventuele regen.  Tal van activiteiten komen in aanmerking zoals concertjes, toneelvoorstellingen, ontmoetingsbijeenkomsten, maar ook activiteiten voor ouderen en scholen.

Als organisaties  belangstelling hebben om gebruik te maken van het Zomerpodium op het Ravelijn dan kan dat aan het FB  kenbaar gemaakt worden  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0164 240178.
Tegen meerprijs zijn ook andere faciliteiten zoals podia , stoelen, belichting en geluid leverbaar.

Periode : mei / juni 2011  (nader in te vullen afhankelijk van belangstelling.

Prijs : € 300,- ex BTW (voor non profit organisaties)

Max aan toeschouwers : 625
Inschrijftermijn : tot 1 november a.s.

Met vriendelijke groet ,

 Gertjan Huismans, Stichting Facilitair Bedrijf