Tijdens deze openbare Meet-up van 1 mei j.l. in Café Den Enghel ging het publiek in debat over de thema’s veiligheid en migratie. 

 

Direct vanaf de start ontstond er een goede discussie met het panel wat bestond uit twee professionals van de politie Bergen op Zoom, Marc van Bracht en Kees de Jonge en Letty Demmers als ervaren burgemeester. Het Europees perspectief werd belicht door de jonge en enthousiaste politica, Samira Rafaela.

 

Aan de hand van een aantal stellingen werd het publiek uitgedaagd met het panel hierover van gedachten te wisselen. Veiligheid of juist het gevoel van onveiligheid? Hardere handhaving ja of nee? Een felle discussie over het drugs gedoogbeleid. Juist wel of juist niet legaliseren en goed regelen en dan ook in Europees verband. 

 

Een mooie avond professioneel geleid door dagvoorzitter Marlies van Lier. De avond werd afgesloten door de eigen kandidaat voor Europa uit Woensdrecht. Thierry de Heer, de nummer drieëntwintig op de D66 lijst voor de Europese verkiezingen op 23 Mei.