Er was veel te beleven zondagmiddag. Ik was reeds vroeg van huis gegaan want volgens de evenementenkalender was er voldoende te beleven.

Als eerste schoot ik binnen bij De Kroon. Er was een heus Oktoberfest aan de gang. Zo’n heerlijk Duits bierfeest met de mannen in lederhosen en ook de vrouwen vrolijk op zijn ‘Bayerisch’ gekleed. Grote pullen bier stonden op de lange rijen tafels en de Edelweiss Buben zorgden voor een passende entourage. Je waande je toch even ver weg in het Beierse Alpenland.

Hup door voor de volgende muzikale delicatesse. Café het Slik presenteerde de rock glamour band 666 The Nightmare. Het beloofde al heel wat toen ik bij het café binnen stapte; skeletten hingen op, vreemde maskers waren er te zien en toen de band zijn opwachting maakte leek het wel ineens Halloween. De ene stevige rocksong naar de andere volgde en het café genoot zichtbaar. Het werd een dijk van een middag.

Voor diegenen die nog niet genoeg gezien hadden bood Café Die Twee ook nog een luxe verrassing. Een stééngoeie Engelse band was daar vanaf 17:00 uur te bewonderen. Helaas moest ik kiezen, en kwam er niet meer aan toe. Echter de volgende keer staat Die Twee op mijn agenda omdat ik weet dat je daar als Blues- / Rockliefhebber altijd goed terecht kan.  Kijk maar naar de Evenementenkalender zodat ook jij niks missen kan.