Zomaar een avondje weg Het is vrijdagavond en een week van werken is voor de meeste mensen nu voorbij en het weekend kan nu beginnen. Wat nu?

Om te beginnen is het koopavond, dus alle winkels zijn lekker lang open en al dat winkelend publiek wil ook graag een terrasje of een cafeetje mee pakken.  Andere mensen gebruiken de vrijdag juist om eens buiten de deur te eten.

Nadat de winkels sluiten wordt het al rap een stuk rustiger op straat. Alle mensen lijken huiswaarts te keren. Dit blijkt slechts schone schijn als later op de avond richting 22:00 uur de straten weer tot leven lijken te komen. Het avondpubliek komt tevoorschijn, en verschillende kroegen zie je langzaam vollopen.

Zo ook Café ’t Slik waar ze beloven dat er om half elf een live bandje te bewonderen is. De evenementenkalender op de site www.bozinbeeld.nl gaf aan dat Coverband Whatever zijn kunsten zou vertonen.

Als we om half elf inderdaad binnenkomen begint het al lekker druk te worden. De sfeer zit er al duidelijk in. ’T Slik en haar zustercafé De Schorre staan er bekend om dat ze vaak live muziek hebben. En gezien het aanwezige publiek is dat wel duidelijk. Al snel werd het héél gezellig en kwamen de kleine uurtjes snel tevoorschijn. Kijk maar eens mee.