Twee keer speelt de World Class Aviation Academy dit weekend tegen Amsterdam. De eerste wedstrijd is van ons U-20 eredivisieteam zaterdagavond om 20.00 uur in de Boulevard.

Voor beide teams is het een erg belangrijke wedstrijd, ze staan nu gelijk in de ranglijst en degene die wint haakt aan om nog kans te maken voor de final four, daar waar die voor de verliezer steeds verder uit het zicht geraakt.

Een wedstrijd dus waar ze de broodnodige support van jullie kunnen gebruiken. Jeugd, ja dat is het wel, maar de supporters die al eens een keer kwamen kijken, zijn waren allemaal enthousiast over het vertoonde spel en spektakel. Zie het als een verlaat verjaardagsfeestje voor Quincy en een oefening voor zondag en zorg dat je erbij bent, want er valt ook nog wat te winnen.

Zondag om 16.00 uur speelt het eerste herenteam en opnieuw met als tegenstander Amsterdam. Deze wedstrijd is minstens zo belangrijk. Het gaat om een zogenaamde vierpunten wedstrijd.

Bij winst lopen we twee punten uit op Amsterdam en komt de volgende op de ranglijst in zicht en dat is Weert waar we onlangs al weer twee keer van gewonnen hebben. Bij verlies wordt het weer haasje over voor Amsterdam en zakken we weer terug naar plaats acht. Dit mag zeker niet gebeuren en gezien de inspanningen van het team sinds de jaarwisseling met daarbij behorende resultaten, verdienen die dus ook een volle Boulevard om als zesde man de winst binnen te slepen.

De opdracht is dus duidelijk, zeg al je afspraken, verjaardagsfeestjes (behalve die van Quincy) en ander onbelangrijke zaken af en kom massaal onze teams aanmoedigen.

Als waardering voor jullie belangstelling krijgt iedere Giantssupporter, die zaterdag de wedstrijd van het U-20 team bezoekt een gratis entreekaart voor de wedstrijd van zondag.