Een bruisende zomer begint met Samen in de Regio en TGIF Bergen op Zoom! Hef vrijdag 15 juli het glas met  uw mede netwerkpartners en luidt op een sprankelende wijze de zomervakantie in.

 

U kunt onder het genot van een goed glas wijn, bier of heerlijke bubbels en hippe & trendy hapjes het weekend in luiden bij de oude BBA remise, gelegen aan de Zuid-Ooststingel 3 te Bergen op Zoom. U maakt kennis met de meest inspirerende bedrijven en ondernemers uit de regio. Goede gesprekken, nieuwe ideeën en plezierig samenzijn met gelijkgestemden, dat is de zomerborrel van Samen in de Regio.

We trappen om 16.00 uur af met het "Samen in de Regio uur". Dit uur is exclusief toegankelijk voor de bij Samen in de Regio aangesloten bedrijven en organisaties.  U ontvangt van ons twee consumptiemunten. Daarna komen de bezoekers van TGIF en kunt u borrelen tot 22.00 uur. 

Bent u nieuwsgierig en wilt u samen met ons de zomervakantie inluiden? Meld u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij horen graag met hoeveel personen u aanwezig zal zijn.

Enjoy in style…Be a VIP @ Samen met TGIF Bergen op Zoom

 Maak gebruik van het  "Samen met TGIF_BOZ arrangement" dat bestaat uit:

•    Gereserveerde statafel op een prominente plaats

•    Tijdens de avond krijgt u op gezette tijden heerlijke hapjes voorgeschoteld

•    Bediening aan tafel en heerlijke gezelligheid

•    Drankenpakket bestaande uit:
      1 x Fles Rosé Taittinger Champagne
      2 x Sauvignon Blanc
      Voldoende water, geserveerd in gevulde ijsemmer met glazen voor champagne en cocktails

•    Factuur op naam van bedrijf

Het “Samen met TGIF_BOZ ” arrangement kost € 200,00 incl. BTW en voorziet 4 tot max. 8 personen.

Het arrangement kunt u boeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van: partner  Samen in de Regio Zomerborrel.

 

Uw netwerk uitbreiden doet u met Samen in de Regio & TGIF Bergen op Zoom!