Klokslag 13:00 uur zal Sinterklaas en zijn gevolg van Zwarte Pieten voet aan wal zetten in Bergen op Zoom.

 

Dat wordt weer een enorm feest natuurlijk met al die kinderen die samen met hun ouders de goedheilig man zullen opwachten. Daarna wordt het een lang lint van feestende kinderen, vrolijke pieten en de Sint natuurlijk, die allemaal richting Grote Markt zullen trekken waar om 15:00 uur op de Grote Markt ook nog het een en ander te beleven is.

Morgen op zondagmiddag kunnen alle kinderen zich dan weer vanaf 14:00 uur melden in de Evenementenzaal De Stoelemat want de familie Nuijten verwacht dat de Sint en zijn Pieten daar ook zullen opduiken op dit geweldige muziekspektakel dat speciaal voor Sinterklaas is geregeld. Dat gebeurt immers elk jaar en altijd weer is het een enorm feest dat geen enkel kind mag missen.

Dus ouders let op, zorg dat je kroost zich zondagmiddag meldt in De Stoelemat. Immers..... als er geen kinderen komen, dan blijft Sinterklaas ook weg en dat kunnen we niet hebben in Bergen op Zoom!?  Toch??

Hier nog even kijken naar vorig jaar.?   Oh ja, voor we het vergeten,... Studio Pepernoot is er elke maandag, woensdag en vrijdag voor alle avonturen van de Pieten en al het nieuws van Sinterklaas. Volg het dus op Zuid West TV !!