Op zaterdag 7 januari vindt het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van Flat Out plaats.

 

De Stoelemat te Bergen op Zoom zal weer het podium zijn waar de bekende Bergse band het terugkerende feestje voor haar fans zal houden. En fans daar kan de band zeker op rekenen want elk jaar is de evenementenzaal in het Bergse wel gevuld met zo’n 1.500 zingende en juichende mensen.

 

“We hebben dit jaar geen speciaal thema maar houden gewoon het weloude motto van Flat Out aan en dat betekent FEEST in hoofdletters.” Aldus laat Arjen de Groot, trompettist van de band, ons weten.

 

De zaal De Stoelemat zal omstreeks 20:30 uur haar deuren openen en de fans mogen vanaf 21:00 uur de eerste muzikale klanken verwachten. De fans kunnen ook veel verwachten. Flat Out is als geen andere coverband in staat om de vonk op het publiek te laten overslaan. Het is de interactie tussen de band en haar publiek die van elk optreden een weergaloos feest maken. “Als die wisselwerking ontstaat, dan is voor ons het concert echt geslaagd.” Vertelt Arjen ons.

 

Flat Out komt met de ‘normale’ ploeg en het publiek mag oude maar zeker ook nieuwe nummers verwachten. Vanzelfsprekend wordt het één feest van herkenning; de band, veel nummers en de gezelligheid van al die andere fans die er ook zullen zijn. Want een nieuwjaarsconcert van Flat Out mag je gewoonweg niet missen. Tot zaterdagavond 7 januari in De Stoelemat te Bergen op Zoom dus!

Effekes nog genieten van een vorige keer dan...