Nog een week te gaan en dan beleeft het nieuwe outdoor popfestival Op De T haar vuurdoop.

Het gratis festival op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom vindt plaats op Hemelvaartsdag donderdag 2 juni.

Organisator Gebouw-T is er klaar voor. Het is nu nog vooral hopen op goed weer. Echter is er al rekening gehouden met het Nederlandse klimaat;  Gebouw-T heeft voldoende poncho’s op voorraad liggen voor een eventuele regenbui. Het festival begint om 14:00 uur met het optreden van de Roosendaalse rockabilly band Johnny Booze and the Voltones en eindigt om 20:00 uur met afsluiter JP & Seeger Session Band. Daar tussenin vinden optredens plaats van The Kik en La Boutique Fantastique, die eerder al succesvol in televisieprogramma De Wereld Draait Door stonden, en Dimestore Hoodoo.

Op De T Festival is toegankelijk voor jong en oud, voor de kleintjes is er een kinderhoek aanwezig. De kinderhoek bevat onder andere een groot springkussen en er zijn verschillende spellen. Deze kinderhoek is onder begeleiding van de welpenleiding van scouting Petrus & Paulus. Naast de kinderhoek zijn er op het festival tevens voldoende eetmogelijkheden aanwezig.

Alle informatie omtrent het festival inclusief tijdschema is nu terug te vinden op www.opde-t.nl. Het laatste optreden eindigt om 20:00 uur, waarna de Op De T afterparty met Def P & Beatbusters in poppodium Gebouw-T begint. Tickets voor de afterparty kosten €7,50 per stuk. Meer informatie over de afterparty is te vinden op www.gebouw-t.nl.