'De familie Koster die mogen we toch wel extra dankbaar zijn voor het beschikbaar stellen van hun pand.'

 

Het zijn de woorden van Marco Duijvelaar als ik me voor tienen op deze zaterdagmorgen in de Fortuinstraat te Bergen op Zoom meld. Marco is de voorzitter van Stichting De Vierschaar die sinds 1996 verantwoordelijk is voor de organisatie van een jaarlijks openluchtspektakel in Bergen op Zoom. 

 

In juli kan het publiek genieten van een nieuwe productie: "Shakespeare verliefd". Op de site van de stichting  vierschaar.nl kunt U de tickets bestellen en de data van de voorstellingen zien. Maar wat die tickets betreft. Juist daar was deze ochtend voor. Ik zie dat wethouder Arjan van der Wegen zich ook meldt. Eerst wordt er nog bij IJssalon Emma's een bakje koffie gedronken. Daarna melden we ons weer bij het pand van Koster dat een ware transformatie heeft ondergaan. Uit alles blijkt dat De Vierschaar hier zitting genomen heeft. Het is dan ook tijd voor de plechtige opening van de nieuwe Pop-up Store. 

 

Voorzitter Marco Duijvelaar reikt wethouder van der Wegen de sleutel aan waarna deze de deur officieel voor de allereerste keer opent. Vanaf nu kan het publiek hier haar kaartjes kopen / bestellen voor één van de voorstellingen van "Shakespeare verliefd". 

 

De Pop-up Store is geopend op de zaterdagen 3, 10, 17 en 24 juni, met als kers op de taart ook geopend tijdens de Maria Ommegang Koopzondag op 25 juni.

Tijden steeds van 10.00 tot 16.00 uur. Op  25 juni is de openingstijd iets anders en opent het promotie- en kaartverkooppunt om 13.00 uur.