Op donderdag 10 november a.s. ontvangt voetbalclub MOC’17 de succesvolle AZ trainer Gert Jan Verbeek en sportcommentator Evert ten Napel.

In een gesprek zal Evert ten Napel onder meer vragen aan Gertjan Verbeek om meer inzicht te geven in de weg naar het succes. AZ is de ploeg die alom geprezen wordt om het mooie voetbal. Wat de rol van de trainer daarin is zal gedurende de avond duidelijk worden. Ook u kunt uw vragen aan hem kwijt. Voor slechts 10 euro kunt u erbij zijn. Vanaf 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom (ook niet MOC leden). Plaats: “De Raayberg” te Bergen op Zoom.

VIP-arrangement
Lijkt het u interessant om aan te schuiven bij het diner samen met Gertjan en Evert, dan kan dit. Vergeet niet uw (zakelijke) relaties ook uit te nodigen voor dit VIP-arrangement. Met de muzikale omlijsting van Maarten Stalpers en Jeroen Borghouts wordt u ontvangen in een echte MOC-ambiance. Het evenement wordt ook georganieerd in zalencentrum “De Raayberg”. Ontvangst is vanaf 17.30 uur. Om 18 uur wordt gestart met het driegangendiner. Zowel Gertjan als Evert schuiven bij u aan. Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid om met beide heren te spreken en op de foto te gaan. Na het diner start de presentatie waarbij de beste plaatsen gereserveerd zijn voor mensen met een VIP- arrangement. De kosten voor dit arrangement bedragen 55 euro, excl. BTW. Aanmelden kan via de MOC site (www.moc17.nl).

Loterij en veiling shirts
Tijdens de avond organiseert MOC’17 een loterij ten bate van de vereniging. De hoofdprijs bestaat uit een Play Station 3 en het spel FIFA 12, met de stem van Evert ten Napel. Als u die avond aanwezig bent, krijgt u de prijs door hem uitgereikt. De tweede prijs bestaat uit een paar voetbalschoenen en de derde prijs is een bal. Beide prijzen zijn beschikbaar gesteld door Plugro. Voor 2,50 euro speelt u al mee. Loten zijn te koop bij de kaartverkoopadressen (De Raayberg, Rookshop “De Schelde” en het clubhuis van MOC).

Ook zullen er voetbalshirts geveild worden, gesigneerd door Gertjan Verbeek. Laat deze kans niet voorbij gaan. Alle opbrengsten komen ten goede van MOC’17.

Locatie en kaartverkoop
Zowel het VIP-diner als de presentatie vinden plaats in zalencentrum De Raayberg aan de Antwerpesestraatweg te Bergen op Zoom.

Kaartverkoop voor de presentatie: Clubhuis MOC’17, De Raayberg en Rookshop de Schelde in Bergen op Zoom;

Kaartverkoop voor het VIP-arrangement alleen via de MOC-site: www.moc17.nl