In deze moderne, snelle tijd denken niet veel mensen meer aan een brief schrijven of een kaart vanaf het vakantie adres naar het thuisfront.

De sociale media heeft dit allemaal verdrongen. Hoe ziet een postzegel er ook al weer uit denken veel kinderen van deze tijd. En sparen van postzegels is iets voor mensen die oud en zijn en veel vrije tijd hebben, Maar de echte filatelisten bestaan gelukkig nog wel. Zij kunnen de vertrouwde zegel nog bijzonder waarderen.  Alle mogelijke onderwerpen en stukken geschiedenis zijn op zo’n zegel terug te vinden.

Velen weten niet waar alle landen liggen die op een postzegel staan. Of sporten, zoals b,v de Olympische zomer -en winterspelen. Prachtige schilderijtjes krijgen zij in handen.

Nee een postzegel is niet saai, maar heel interessant .Alle monumenten van Bergen op Zoom staan zelfs op zegels. U ziet postzegels sparen is heel leerzaam. Kom dus zaterdag 28 mei 2022  naar de postzegelruilbeurs in de hof van Ram te Halsteren, georganiseerd door postzegelvereniging Onderling Contact en Heemkundekring Halchterth.

Toegang is gratis. Van 12.00 tot 15.30 uur is iedereen welkom,

Plaats Heemhuis Hof van Ram.

Beeklaan 29a te Halsteren.

Zaterdag 28 mei 2022,