Het is tijd voor de finale van dé DJ contest van West-Brabant.  

Young Creations presenteert: Beat The DJ finale 2022. Na drie spannende voorrondes is het tijd voor de finale, op vrijdag 2 december in Gebouw-T! Tijdens de finale wordt dé beste DJ van West-Brabant benoemd, ook zal Jody Bernal van zich laten horen!  

Beat The DJ 

Beat The DJ is dé DJ contest van Bergen op Zoom en omgeving. Tijdens de drie verschillende voorrondes op verschillende locaties in Bergen op Zoom en Roosendaal hebben de DJ’s opgetreden voor de jury en het publiek. Bij elke voorronde is er één jurywinnaar en één publiekswinnaar gekozen. De zes finalisten zullen in de finale tegen elkaar strijden, ook daar zal een jurywinnaar en een publiekswinnaar uitkomen. De winnaars gaan natuurlijk naar huis met te gekke prijzen.   

 De finale 

De finale van Beat The DJ 2022 vindt plaats op vrijdagavond 2 december in Gebouw-T. Tijdens de finale zullen alle finalisten tegen elkaar strijden om de titel en toffe prijzen. De drie jurywinnaars die meedoen zijn: Portarico, Mister M en Jaiym. De drie publiekswinaars die door zijn naar de finale zijn: Emma, DJ Konni, en Jarnox. Buiten de finalisten zal ook Jody Bernal optreden als speciale gast. Ga voor meer informatie en tickets naar: https://gebouw-t.nl/evenementen/beat-the-dj-finale/

Jody Bernal

Jody Bernal scoorde op zijn 18e de hit ‘Que Si, Que No’. Op latere leeftijd groeide zijn interesse in housemuziek. Zijn stijl is te omschrijven als mix tussen House en Disco. Bij de clubscene van Amsterdam werd Jody Bernal met open armen ontvangen, hij kreeg een residency in de bekende club NYX en treed op op festival zoals Valtifest Festival, Solar Festival, Freshtival.  

Young Creations 

Young Creations is hét jongerenplatform van Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom. De jongeren hebben de leeftijd tussen 16 en 24 jaar en houden van allerlei soorten muziek. De leden van Young Creations werken samen om de tofste evenementen, workshops en masterclasses op te zetten. Ze kunnen zichzelf ontwikkelen op het gebied van (evenement)organisatie en alles wat erbij komt kijken.  

Zelf een bijdrage leveren aan Young Creations?  

Heb jij een tof idee voor een evenement of workshop? Of mis je echt iets op de agenda? Neem dan eens contact op met Young Creations en wie weet zien we jou tijdens de volgende meeting! Ook als je wel graag wil meedenken, maar niet mee wilt doen, zijn je ideeën en suggesties van harte welkom! Young Creations is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je dit evenement bijwonen? Of heb je nog vragen? Voor tickets en meer informatie ga je naar: https://gebouw-t.nl/evenementen/beat-the-dj-finale/