American Day Hoogerheide is altijd al een spektakel waar je echt naar toe moet.

Nadat Henk en ik eerst even langs Café Die Twee waren gereden om het vertrek van de Slingerrit te zien, togen we snel naar Hoogerheide toe.

Al jaren is American Day Hoogerheide een van de toonaangevende evenementen in de regio waar je de meest prachtige Amerikaanse vehikels ziet. Natuurlijk hadden we de camera bij, vehikel fanaten als mijn broer en ik zijn. Het was weer prima geregeld. Het evenementenveld bij de rotonde van Hoogerheide was omgetoverd tot parkeerterrein, waardoor je lekker dicht bij het evenement was. Normaal gesproken rij ik met mijn Indian Scout, waarbij ik mijn motor midden tussen het spektakel parkeer. Maar nu was het ook prima.

Prachtige Amerikaanse wagens, motoren in alle soorten en maten; het was weer aangenaam vertoeven. Als je rondloopt, weet je waarom je dit niet mag missen. Er liepen ook genoeg liefhebbers rond. Het aangename weer hielp ook mee om er een mooie middag van te maken. Blij dat we ook deze keer er weer bij waren. De organisatie had het prima voor elkaar, dank dus voor dit prachtige evenement en we kijken al uit naar de volgende editie.

Laten we nog even nagenieten van de vele foto's