Bergse rasartiesten en fééstnummers gezocht voor tussen de schuifdeure 2024

 

Talent, Bergse rasartiesten en fééstnummers 

gezocht voor Tusse de Schuifdeure 2024 

 

De voorbereidingen voor Vastenavend 2024 zijn in volle gang. Onlosmakelijk verbonden aan de Bergse Vastenavend is de traditionele “Tusse de Schuifdeure”. 

Op zaterdag 3 februari 2024 zal de 36e editie van “Tusse de Schuifdeure” plaatsvinden in De Stoelemat! Een weerzien waar we het hele jaar naar uitkijken. Een middag die zich kenmerkt door verbondenheid, leut, warmte en saamhorigheid. En dat niet alleen in de zaal, maar ook bij alle mensen thuis op televisie. 

De organisatie achter 'Tusse de Schuifdeure' nodigt alle Krabbe uit die graag het podium betreden. Of het nou met een leuteg verhaal is, een variéténummer, een liedje, een dansje, of een goochelnummer, of wat dan ook. Bijna niets is onmogelijk op ons open podium. 

Het ‘Tusse de Schuifdeure-orkest’ o.l.v. Cees Simons staat garant voor een onvervalste muzikale begeleiding, mocht dat nodig zijn. 

We zoeken “podiejumbééste” die kunnen boeien en vermaken. U kunt zich vanaf heden tot en met 19 november 2023 aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf begin december starten de eerste audities waarbij aanwezigheid vereist is. Het artistieke team staat klaar om éénieder te helpen. En dat past bij onze Vastenavond. ‘Da vierde same’.