Samen beleven maakt immers sterker

 

 

WERELDLICHTJESDAG  10 DECEMBER 2023 

 

Op Wereldlichtjesdag worden er overal ter wereld kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen.

Zo ook voor de 18e keer, in Bergen op Zoom, op zondag 10 december 2023  in het Cultuurgebouw van RSG ’t Rijks, Burg Stulemeijerlaan 24, 4611EG Bergen op Zoom.

Bezoekers zijn van harte welkom om stil te staan bij een kind dat wordt gemist.

Of het nu om een pasgeboren baby of een volwassen kind gaat. Zowel vaders, moeders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes en vrienden zijn welkom en het maakt niet uit of het kind onlangs of al langer geleden is overleden. 

Samen beleven maakt immers sterker.

In de omgeving van RSG ’t Rijks is voldoende parkeerruimte.

Vanaf 18.00 uur zijn bezoekers van harte welkom in het cultuurgebouw voor een kopje koffie en voor gesprekken met andere ouders. De bijeenkomst start om 18.30 uur. Na afloop is er wederom ruimte voor gesprekken en het delen van ervaringen met de andere ouders en de organisatoren en is er tijd voor een kopje koffie.

Belangstellenden wordt gevraagd om zich vóór 1 december a.s, aan te melden met opgave van de naam van het overleden kind en het aantal aanwezige personen 

én

indien nog niet aanwezig vanwege eerdere bezoek, digitaal een foto van het kind te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. omdat de foto’s een belangrijke rol spelen tijdens de bijeenkomst

Daarnaast wordt de ouders gevraagd om een fysieke foto van het overleden kind mee te brengen. De foto’s krijgen een centrale plaats tijdens de herdenkingsbijeenkomst.

 

Voor informatie:

Lilian Boudewijn – Slaats (0610902329)