Wintertijd is nu echt aangebroken

 

 

Wintertijd is nu echt aangebroken. We associëren dit met kortere dagen en minder licht, maar ook met gezelligheid, samenzijn met familie en vrienden en wat vaker 's avonds de kaarsen aansteken. Voor ons brengt het de Winterexpositie waar we erg naar uitkijken en jullie graag gaan verwelkomen.


De afgelopen maanden heb ik ook weer prachtig, nieuw werk mogen creëren en ik geef jullie alvast een voorproefje...
Natuurlijk zijn de altijd populaire Oloïdes weer terug, een fijne cadeautip
voor de kunstliefhebber!

Tenslotte bruis ik alweer van de nieuwe ideeën en plannen voor het nieuwe jaar en deel ik graag alvast met jullie dat ik bezig ben met een serie zuilvormige sculpturen in marmer.

Veel leesplezier!

 

Onze favoriete winteractiviteit staat alweer voor de deur! We combineren gezelligheid, nieuwe, inspirerende kunst met een drankje en een hapje tijdens de winterexpositie in ons eigen huis en ons huisatelier. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen, verhalen te delen en al het moois te laten zien dat we het afgelopen jaren gecreëerd hebben. 

Mocht je dit weekend niet kunnen, dan kan je ook een afspraak maken om nieuw werk te komen bekijken. Wees welkom!

 

Nieuw Werk

Het einde van het jaar is een prachtige tijd om te tonen wat mij heeft geïnspireerd het afgelopen jaar en hoe dit tot uiting is gekomen in de kunstwerken die ik heb gecreëerd. Daarom hierbij een eclectische selectie. Ben je benieuwd naar het verhaal achter een bepaald werk dat je raakt, kijk dan eens op mijn website voor het achtergrondverhaal en de materiaalkeuze. Geniet ervan!