De Nationale Boekenweek is weer in aantocht

Het Schrijversgilde der  Lage Landen, gevestigd te Bergen op Zoom, organiseert dit jaar de 2e editie van de Bergse Boekenweek Beurs, in het kader van de Nationale Boekenweek met als thema "Bij ons in de familie". 

Ook dit jaar zijn er maar liefst 20 schrijvers uit België en Nederland aanwezig op dit evenement dat plaatsvindt in Theater Den Enghel te Bergen op Zoom. Zaterdag belooft dan ook heel interessant te worden voor lezers en liefhebbers van de Nederlandse taal. Een keur aan schrijvers waarmee je in gesprek kan gaan. Voor alle leeftijden is er wat te vinden, ook alle genres zijn op deze boekenweek beurs te vinden.

Je kunt dus kennis maken met al deze pennenvruchten, je kunt ze ook kopen en laten signeren.

Er is ook een leuke puzzeltocht voor de bezoekers, die overigens van gratis entree genieten, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.. Ga in gesprek met de schrijvers om hen de antwoorden op al die vragen te ontfutselen. Zo leer je de schrijver en zijn of haar boeken ook beter kennen. 

Het Schrijversgilde der Lage Landen heeft zich als één van haar doelstellingen gesteld om de Nederlandse taal te promoten en het lezen te stimuleren, met nam ook bij de jeugd. Het inhaken op de Nationale Boekenweek met deze beurs is daar dan ook een invulling van. Daarom is ook de toegang gratis op deze zaterdag als de deuren om 12:00 uur al open gaan.

Met een locatie als Theater Den Enghel in het hartje van Bergen op Zoom kun je het natuurlijk niet beter treffen.

Hierbij is dan ook iedereen uitgenodigd om deze zaterdagmiddag binnen te wippen en te genieten van een geweldige entourage.

De deelnemers zijn inmiddels bekend en hier via een flipbook Bergse Boekenweek Beurs in te zien: ......

Bergse Boekenweek Beurs

Locatie:  Theater Den Enghel - Grote Markt 19 te Bergen op Zoom

Tijd:       12:00 urr tot 18:00 uur

Toegang: Gratis