Het kan je haast niet ontgaan zijn, op zaterdag 14 april was het zover: de Tip voor de Top-actie van Team B.o.Zes voor Alpe d’HuZes. Een actie waarbij alle fooien van 42 horecagelegenheden die dag werden gedoneerd aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds.

Overal in de restaurants en cafés werden de blauwe posters opgehangen en de flyers op tafel gelegd. In de restaurants kregen de bezoekers een kaartje bij de rekening waarop stond uitgelegd dat de fooi van die avond gedoneerd werd aan het goede doel. Ook stonden bij alle deelnemende cafés de donatieboxen duidelijk in het zicht. Alle fooien en donaties werden hierin verzameld.

Zondag 15 april werden de donatieboxen geleegd en de vele munten en briefjes geteld. De Tip voor de Top heeft een totaalbedrag opgebracht van maar liefst €4.477,06! Team B.o.Zes wil dan ook alle deelnemende horecaondernemers, het personeel en alle muzikanten via deze weg enorm bedanken voor hun inzet, en natuurlijk niet te vergeten iedereen die deze avond fooi heeft gegeven: BEDANKT!

Diezelfde avond speelde “De Dijk” in de Stoelemat. Huub van der Lubbe wees na afloop van het concert het publiek erop dat team B.o.Zes bij de uitgang zou staan om geld op te halen voor Alpe d’HuZes. Het publiek gaf gul en De Stoelemat besloot het gedoneerde bedrag aan te vullen tot 1000 euro! Dat brengt de opbrengst van zaterdag 14 april op €5.477,06! Een fantastisch resultaat!